My Followers

Thursday, October 29, 2009

Edicted Games Facebook!!!

Mesti sape yg baca tajuk ni akan gelakkan aku tahap cipan kan..kan..kan..
aku dah taw dah korg msti gelak punya.. ni yg mls nk cite nih..
 tp aku nk share jgk pasal edicted games ni.. TAK KIRE!!
aku msa mula2 join fb tk pnah trpikir pn pasal nk join2 game ni sume..
yela, niat suci murni join fb sbb nk carik kwn2 sekolah,
kolej n tambah kenalan je..
tp skrg ape sdh jadi r?? perkataan EDICTED tu mmg sgt
sesuweeeiiii utk aku nih..
ape taknyer, blik je dri koje wajib on lappy dlu pastu on9 game fb..
aku ada 4 game yg aku main, cma 1 game ni aku layan mmg
High Class taw.. hahaha..
 merepek la aku nih.. nk tau ape game aku main kt FB?
 ha.. sila la scroll down tuhh.. silala gelak smpi terburai isi pewut korg..
 1. Farmville
 2. Sorority Girls
3. Farmtown
4. Aquarium 

Kalau tak tgk 4 games kat atas ni sehari mmg tak lengkap idup..
 yg kat tangga no.1 mmg perkara WAJIB utk aku on ari2..
sbb tu aku letak farmville tu kat no.1 kan.. 
*(yang lain tu dah jarang on sbb mls nk layan.. hehe..) 
harvest okey tanaman aku.. kalau tak mati terkulai je..

penat2 plow tibe-tibe tak harvest.. rugi la, tu sumer duit..
betul tak korg2 sekalian yg main.. =P
haruslah skrg aku dah smpi LEVEL 25 ongoing 26..
tkde la hebat tp hebat la jgk dri korg yg x main..hehehe..


ni la gmbr farmville aku skrg? cantek x? hehe =P
aku dah jadi penanam yg berjaya!!! hooorayyy....

kes ni bermula bile frenlist fb aku asyik invite aku jd neighbour dorg..
aku pn pk gak ape la game yg dorg sibok invite aku nih..
skali 1 hari, aku pn accept la sume2.. hamekkk ko..
terus ari2 ngadap lappy men kejadah games ni smua kan!!
adoiiiyaiiii.. sape nk jawab nih..

Pn. Habibah siap membebel kat aku "ko dah tkde game lain ke nk main?
game tanam2 ni jgk yg jdi pilihan." time tu aku gelak mmg tak
berenti la.. aku pn rasa lawak gile mak aku sound aku mcm tuh..
walau ape pn, aku tk kisah org lain nk ckp ape..
yg penting aku harvest tanaman aku ari2 kan.. BEST okey..
ala..mengisi masa yg lapang sambil2 lyn fb.. tak slh pe..

ermm.. ada x sape2 yg edicted game farmville ni mcm aku??
help me..help me..help me..
huahuahuahuahua~~~~~ lol =P

8 comments:

Mimy Hamid said...

sori ika..ADDICTED...ke mmg ko saja letak spell tu..jgn marah arrrrrrrr

RedLife2Love said...

mimy hamid: haha..tula pnya la kusyuk taip kan smpi slh spell..but it still sound addicted kan? =P
tenkiu kak mimy tegur that words.. belasah je..

Mimy Hamid said...

xpe anggap la bahasa blog..yeahhhhh

RedLife2Love said...

mimy hamid: yeahhh.. =)

TinTaDariHaTi said...

Ika,
nana pn ader main gak farmville tu. Tp x aktif pun... Best...

RedLife2Love said...

tintadarihati: yeke nana..best kan? tu yg dah lyn xblh benti tau.. huhu

norhaliana said...

ohh.. ni ye keje ika hari-hari kat ofic. kantoi!! ;P

RedLife2Love said...

norhaliana: haha..kt ofis bnda ni mana blh buka.. kt uma jer on9 okey..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...